ME sprint
Location Sjusjoen Start Time 4.2.2011 12:51:01
Category Závod
Distance 5,20 km Ascend 19,3 m Descend -14,2 m
Total Time 00:22:03 Moving 00:09:55 Stopped 00:12:08
Average Speed 15,7 km/h Fastest Speed 20,4 km/h Slowest Speed 0,6 km/h
Calories 246 Average HR N/A Max HR N/A
Weather -6 °C PartClouds
Equipment
Notes mohl to bejt nejlepsi zavod ME, ale... byl to hroznej mrdnik a jel jsem to skoro cely v kysliku. Od zacatku docela vysoky tempo, prvnich 5 kontrol celkem ok, az na mensi vahani. obcas jsem zahlid Kiskinena, co sel minu prede mnou. na K6 jsem jel za nim blbe pres kopec, chtelo to objet... Pak ale hrozna picovina na K11 - to uz jsem ho mel na lopate, takze jsem prestal mapovat a chtel ho dojet, nejdriv jsme jeli blbe pres kopec po carkach misto okolo po plny a pak ten vul vynechal K11 a narazil K12 a jel dal. ja koukam do mapy proc se otaci, kdyz mame jet dal, a dosli mi, ze jsem na K12. tak jsem jel na K11 a zpatky - chyba 1' a zavod v prdeli. do ty doby jsem jel kolem 17.-18. mista a daval vodrovi. pak uz jsem to dojel tak nak ok, skoda. jel jsem celou dobu dost v kysliku a nejak nestihal mapovat a jezdil to na nahodu. obcas by stacilo v klidu mrknout na tu volbu... takze 26. misto, vodr 25... 1 Peter Arnesson Sweden 17:04 +00:00 2 Staffan Tunis Finland 17:23 +00:19 3 Olli-Markus Taivainen Finland 17:29 +00:25 4 Andrey Grigoryev Russia 17:32 +00:28 5 Erik Rost Sweden 17:33 +00:29 6 Vadim Tolstopyatov Russia 17:36 +00:32 7 Andrey Lamov Russia 17:52 +00:48 8 Kirill Veselov Russia 18:02 +00:58 9 Hans Jørgen Kvåle Norway 18:10 +01:06 10 Eduard Khrennikov Russia 18:18 +01:14 11 Janne Häkkinen Finland 18:21 +01:17 12 Johan Granath Sweden 18:23 +01:19 13 Øyvind Watterdal Norway 18:32 +01:28 14 Martin Hammarberg Sweden 18:33 +01:29 15 Sindre Haverstad Norway 18:35 +01:31 16 Joel Sjölander Sweden 18:39 +01:35 17 Lars Moholdt Norway 18:53 +01:49 18 Teemu Köngäs Finland 18:54 +01:50 19 Ove Sætra Norway 19:03 +01:59 Yury Yazykou Belorussia 19:03 +01:59 21 Juho-Matti Taivainen Finland 19:07 +02:03 Christian Spoerry Switzerland 19:07 +02:03 23 Eivind Tonna Norway 19:15 +02:11 24 Christian Hohl Switzerland 19:36 +02:32 25 Ondrej Vodrážka Czech Republic 19:37 +02:33 26 Jirí Bouchal Czech Republic 19:53 +02:49 27 Nerijus Šulcys Lithuania 20:21 +03:17 28 Vitalijus Petrulis Lithuania 20:25 +03:21 29 Stanimir Belomazhev Bulgaria 20:27 +03:23 30 Gion Schnyder Switzerland 20:33 +03:29 31 Even Toomas Estonia 20:37 +03:33 32 Jakub Skoda Czech Republic 20:58 +03:54 33 Priit Randman Estonia 21:10 +04:06 34 Jan Lauerman Czech Republic 21:12 +04:08 35 Michal Drobník Czech Republic 21:18 +04:14 36 Regimantas Kavaliauskas Lithuania 21:25 +04:21 37 Klaus Csucs Romania 21:38 +04:34 38 Carl Magnusson Sweden 21:39 +04:35 39 Andrin Kappenberger Switzerland 21:41 +04:37 40 Tarvo Klaasimäe Estonia 21:46 +04:42 41 Vladimir Barchukov Russia 22:02 +04:58 42 Andrey Gruzdev Russia 22:04 +05:00 43 Bernd Kohlschmidt Germany 22:50 +05:46 44 Thomas Widmann Italy 23:03 +05:59 45 Tobias Lutz Switzerland 23:12 +06:08 Michael Bühl Switzerland 23:12 +06:08 47 Radek Laciga Czech Republic 23:28 +06:24 48 Arsen Zhuravel Ukraine 23:37 +06:33 49 Igor Zvontcov Belorussia 23:49 +06:45 50 Tiit Toomas Estonia 24:19 +07:15 51 Tautvydas Žilinskas Lithuania 24:35 +07:31 52 Gabriele Canella Italy 24:37 +07:33 53 Oleksandr Kalinkin Ukraine 27:13 +10:09 54 Pavel Chozny Belorussia 28:09 +11:05 55 Erik Simkovics Austria 28:13 +11:09 56 Oleksiy Ufimtsev Ukraine 28:20 +11:16 57 Leanid Yazykou Belorussia 35:14 +18:10 58 Alexandr Labanouski Belorussia 38:03 +20:59 59 Siarzheo Vozanau Belorussia 46:19 +29:15 DSQ Petri Kiiskinen Finland 19:57 Vodrovo článek: Sprintérská zpráva ze sprintu na ME v Norsku Čau Kosácí. Tak takovej sprint jsem v životě nejel. Čekal jsem, že to bude hustý, ale tohle předčilo všechna moje očekávání. Navíc pořád do kopce. Ono to na tom měřítku 1:5000 nevypadá, ale byly to pěkný strky. Strky frky. Já vůbec nevěděl, kudy mám jezdit, Dal jsem si práci a spočítal, že jsem projel 106 křižovatek na 3,7 kilometrech za 19:37. To znamená, že v průměru každých 35 metrů můžeš udělat chybu. PERKELE. Každičkých 11 sekund musíš dávat majzla, aby si nezahnul blbě. PERKELE. Já jsem zahnul blbě asi šestkrát, což se projevilo v konečném účtování. Mlátil se s tim taky pral když v závěru dojel Fina o minutu, tak se za něj zahák a on ho stáhnul okamžitě do chyby. To je smůla, ale díky tomu jsem ho porazil. . No moc radosti mi to ale neudělalo. Uvidíme co nás čeká zítra. Ale nuda to rozhodně nebude, jsem zvědavej, když do tohohle mrdníku vletí 60 nadrženej chlapů, jak se tam budeme rvát. Jo Mass start je zkrátka a dobře maso. Ale závod to byl fakt parádní. Tak čau sud mlátil